Ini peluang terakhir anda untuk sambar Kalendar 2022 dengan harga SUPERR MURAHH selagi stok masih ada! Lepas ini, harga akan kembali pada yang asal.

3 Variasi Kelandar untuk anda buat pilihan. Paling best, anda boleh letakkan gambar atau jenama perniagaan anda sendiri pada kalendar ini. Pelbagai template menarik disediakan untuk anda pilih. Sangat mudah!

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM PROMOSI INI BERAKHIR PADA 31 DISEMBER 2021! 

Nak buat pembelian?  Klik –> TEMPAH SEKARANG!

Terma & Syarat

1- DESIGN

Ready Design Calendar

-Untuk pembelian produk Mini Wall Calendar 2022 dan juga Ready Design Desk Calendar 2022, UPrint telah menyediakan variasi rekaan sedia ada untuk anda membuat pilihan. KOD produk telah disediakan, anda hanya tinggal pilih sahaja.

-Caj tambahan sebanyak RM30 ringgit akan dikenakan untuk anda customize (memasukkan gambar/design anda sendiri) pada header Mini Wall Calendar.

Personalised Calendar

– Bagi produk Personalised Desk Calendar pula, UPrint telah menyediakan variasi tema template untuk anda buat pilihan. Anda tinggal pilih sahaja.

-Anda perlu memberikan kepada kami Gambar yang berdefinisi tinggi dalam jumlah 14 gambar minima atau lebih. Gambar-gambar ini akan dimasukkan ke dalam personalised calendar anda.

-Sebaiknya gambar yang diberikan adalah dalam berbentuk ‘Potrait’.

-Segala content perlu di emailkan kepada kami di: [email protected] 

-Caj tambahan akan dikenakan jika anda memerlukan servis pereka grafik UPrint. Seperti contoh, anda inginkan template design customize anda sendiri. (sila rujuk admin untuk dapatkan harga caj tambahan yang akan dikenakan)

2- TEMPAHAN

-Anda boleh melakukan tempahan secara Online melalui Media Sosial UPrint atau Whatsapp

-Setelah anda bersetuju untuk membuat tempahan, pembayaran penuh perlu dilakukan.

3- TEMPOH SIAP TEMPAHAN

-Setelah bayaran penuh dilakukan, tempahan anda akan dimasukkan dalam tempoh menunggu dan bersedia untuk proses rekaan.

-Proses menyiapkan tempahan ini akan mengambil masa 3-5 hari waktu bekerja untuk produk calendar Ready Design manakala untuk Personalised Calendar akan mengambil masa 7-10 hari waktu bekerja bergantung kepada tempoh content dan maklumat lengkap yang diberikan oleh pelanggan.

4- PENGHANTARAN

-Kami akan menggunakan servis kurier POSLAJU untuk penghantaran di luar lembah klang.

-Anda juga boleh PICKUP terus tempahan di lokasi kami UPrint.

5- Tertakluk kepada terma & syarat